Expeditie Verborgen Marrakech
12 oktober 2015
Expeditie In De Voetsporen Van Boeddha
13 oktober 2015
Show all

Expeditie African Dream Lamu

Reis & Foto Expeditie Afrika Lamu:

Reisomschrijving:

Dompel onder in de sfeer van Lamu in 7 dagen. Een ongelofelijk mooi Afrikaans eiland waar de tijd stil heeft gestaan!

Periode:

Mei 2016

Aanmelding:

NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

info@reiseninfo.nl

Reis Boeken

Meer info:

Een prachtige reis naar het wereld erfgoed Lamu Island voor de Keniaanse kust, een klein eiland waar geen auto’s rondrijden, waar alles nog met de ezel, te voet of met de dhow (zeilboot) gaat, met prachtig 12 km lang wonderschoon strand, het ritme van de zon en de maan bepaalt het leven. Waar eten puur en organisch is, waar geen lucht- of licht vervuiling is. Prachtige authentieke mensen, de oudste cultuur van de Oost Afrikaanse Kust, kortom een prachtig paradijs voor fotografie!!

We willen je graag meenemen op deze unieke reis, je slaapt in Banana House, een huis gebouwd met alle lokale materialen in Swahili stijl, gerund door een nederlandse vrouw met swahili man. Iedere dag is weer bijzonder met de fotografen Harold Pereira en Karen Hoogland. We behandelen tijdens deze fotoreis onder andere:
1. Swahili Cultuur (bezoeken van paar authentieke oude Swahili huizen, maar ook nieuw gebouwde prachtige villa’s in nieuwe Swahili Stijl
2. De mensen, een mix van culturen, Swahili, Masai, Afrikaans, kleurrijk en prachtig
3. De Natuur een tocht met oog voor details, schelpen, dieren, al wat je tegen komt op het strand
4. De Natuur en de verschillende landschappen, de zee, ondergaande zon, bomen, strand, de dhows
5. Swahili en Afrikaanse kinderen
6. Lamu stad zelf of Shela dorp

We gaan veel vertellen over onze foto-ervaringen en kennis. Deze reis is zeer geschikt voor zowel beginnens als gevorderden. Iedere avond, voor het diner, komen we bij elkaar en evalueren we met elkaar de ervaringen van die dag en zullen we met elkaar naar jullie foto’s kijken. Gedurende de dag zijn we daar om tijdens het fotograferen jullie met alles bij te staan. Er is een nederlands sprekende gids 24/7 tot onze beschikking. Op een andere manier leren kijken tijdens het fotograferen is wat we je graag meegeven tijdens deze fotoreis. Natuurlijk zullen daarnaast veel aandacht besteden aan de plaatselijke keuken en eetgewoontes en bieden inclusief massages en joya lessen aan. We reizen uitsluitend in kleine gezelschappen.