Expeditie Fotograferen in India
9 augustus 2015
Expeditie African Dream Lamu
13 oktober 2015
Show all

Expeditie Verborgen Marrakech

Reis & Foto Expeditie Verborgen Marrakech:

Reisomschrijving:

Ontdek Marrakech door je camera heen in 5 dagen op een manier die slechts voor een enkeling is weggelegd!

Periode:

03-03-2016 t/m 07-03-2106

Aanmelding:

info@reiseninfo.nl

Reis Boeken

Meer info:

De romantiek van een van de parels van het Oosten. De zeer tot de verbeelding sprekende fotoreis brengt ons naar Marrakech in Marokko. Tijdens deze volledig verzorgde 5 daagse fotoreis gaan we het verborgen Marrakech ontdekken door de lens van de camera. Marrakech betekend in het Berbers land van God wat of zich al tot de verbeelding spreekt. De schoonheid ligt vaak verborgen achter gesloten deuren van de souks.

Van een kamelentocht door de woestijn, de zeer diverse kleurrijke markten tot aan de slangenbezweerders en alles daar tussen in. We verblijven tijdens deze fotoreis in een orginele mooie riad in het centrum van de Medina, het hart van de stad. s’Avonds voorafgaand aan het diner, op weer een federieke plek, komen we bij elkaar om aan de hand van de genomen foto’s van die dag weer nieuwe dingen te leren over fotografie. Gedurende de dag zullen we, daar waar mogelijk, jullie voorzien van de nodige foto kennis. Deze reis is zowel voor beginnens als voor gevorderde fotografie liefhebbers.

Anders kijken en schoonheid ontdekken in de wereld om je heen onder leiding van 2 all round fotografen Harold Pereira en Karen Hoogland. Het culinaire Marrakech krijg zeker ook veel aandacht en ook zal er tijd worden ingepland voor ontspanning bijvoorbeeld in de vorm van heerlijke massages. We hebben tijdens een pre visit aan Marrakech afgelopen Juni een geweldige gids gevonden die ons alle dagen zal begeleiden en die er mede voor zal zorgen dat dit weer een memorabele foto-expeditie gaat worden. We reizen met een klein gezelschap, om de juiste sfeer te kunnen garanderen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze fotoreis.