Over Reis & Foto

Harold Pereira


Karen Hoogland


Over Reis & Foto

2 all round fotografen Harold Pereira en Karen Hoogland die je tijdens een geheel verzorgde foto-expeditie je op een andere manier leren kijken door de camera. Nieuwe dingen leren over fotograferen van basiskennis, compositie tot vergaande nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fotograferen.

Harold Pereira heeft o.a. op zijn lange cv heel wat covers voor de Happinezz staan. Daarnaast heeft hij ook verschillende boeken uitgegeven. Harold kan met licht spelen zoals dat weinige kunnen, een kunstenaar.

Karen Hoogland is vooral bekend als mensen’fotograaf, als geen ander weet ze het karakter van het onderwerp te vangen in het portret. Zij geeft met regelmaat exposities waar veelal de mens, vaak de lach, centraal staat. Karen heeft naast de fotografie verschillende media productiefuncties ingevuld o.a. bij John de Mol producties en IDtv. Het organiseren van een memorabele fotoreis is haar dan ook op het lijf geschreven.

De reizen worden uitgewerkt door een gerenomeerde reisorganisatie: Good Bookers. Dit impliceert dat reis en foto valt onder de ANVR voorwaarden.

Tijdens de fotoreizen wordt er ook veel aandacht gegeven aan culinaire aspecten en ook momenten van ontspanning ontbreken nooit. Altijd reizen in kleine gezelschappen, waarborg voor sfeer en persoonlijke begeleiding tijdens het fotograferen.

Meer weten? Stuur een email naar Karen Hoogland of bel naar +31 (0)612959177